Pret voor twee: Bauke en Syb…

Bauke_Syb_auto_650x363

Vanmiddag even met onze honden getraind. Huh….? Honden? Ja, inderdaad….

Het was vroeg dag, die zaterdag de 14e mei 2016. Op weg naar het Huis van Duinkercke. We gingen op weg om Duitse Staande Korthaar Syb van Duinkercke op te halen. Bauke was natuurlijk mee. Het was niet de eerste keer dat Bauke en Syb neus-aan-neus zouden staan. En zeker niet de laatste….

Vanaf dat moment stond Syb z’n leven op z’n kop: hij moest moeder en nestbroers en zusjes en natuurlijk Karin en Paul gaan missen. Ook voor Bauke zou het nooit meer zijn als de dag ervoor. En natuurlijk veranderde er voor ons ook veel. Na 20 jaar hadden we weer een pup en een volwassen hond in huis.

20160516_Syb_Bauke_600x266

Voor iedereen een bijzondere ontdekkingsreis. Nu zijn we twee weken verder.

Bauke en Syb zijn dikke maten, iedere dag weten ze elkaar weer beter te vinden. Zat Syb een week geleden nog onder de bank als Bauke met een flosstouw aan kwam stormen, nu staat hij hem blaffend op te wachten. Syb heeft z’n plekkie gevonden. Hij kan een enorme draak zijn, maar ook enorm tevreden z’n bench in wandelen om een tukkie te doen.

De 4 weken van onbevangen kennismaken zijn begonnen. Dingen in en om het huis, mensen in ons dagelijks leven. En dus ook met Oma, die al dikke vrienden met ‘Draadje’ was en er nu ook een ‘Staartje’ bij heeft.

image20160504-650x-04

Maar ook kennismaken met verschillende terreinen.

IMG_1506_min_M_650x353

En dan alles in dromenland eens lekker ontspannen op een rijtje zetten.

20160518_Syb_autobench_650x329

En Bauke…., die gaat heerlijk samen met Syb, die goed bestand lijkt tegen de soms wat onbehouwen energie die onze draadhaar met enthousiasme in het spel stopt.

We zijn weer wat completer dan een maand geleden…, en dat zijn we!

 

2 gedachten over “Pret voor twee: Bauke en Syb…”

  1. dat is mooi……….een korthaar (reu)
    back to the roots ?
    heel veel plezier en succes met Syb (en Bauke natuurlijk)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.