Nu even niet!

cancelled

Vandaag geen wekelijkse groepstraining, althans niet voor Bauke. Niet dat hij er geen zin in had, integendeel. Eerder deze week ging Baukmans nog met frisse zin aan de slag met een kauwtje.

Nee, vandaag was het de baas die roet in het eten gooide. Het was gewoon niet mogelijk om vandaag af te reizen naar de Waalsdorpervlakte. Dus moeten we onze trainingsmakkers een weekje missen. We moeten het doen zonder de scherpe blik en de puntige adviezen van Marcel en Angela.

Volgende week is er ook geen groepstraining. Dan hoopt JHS-Hubertus haar jaarlijkse ‘Proef Eigen Terrein’ te houden. Voor Bauke en ons compleet nieuw. We zijn benieuwd en hebben er zin in. Voor nu moeten we ons tevreden stellen met foto’s van de proef in 2010, en foto’s van de proef in 2012.

We begrepen al dat ‘de man met de frikandellen’ een bijzondere verleiding zou kunnen vormen 🙂

Marcel in actie - de man met de frikandellen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.